EVPATORI Web Resources
გამოკითხვა
მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე
დარეგისტრირებული მომხმარებლები
nino0081
nino131
maizer
დიმიტტი
Kaiadamiani
« იმერული აჯიკა ნიგვზით და ხახვით »
კატეგორია: გურმანიავტორი: admin
თარიღი: 2018-12-09 21:14:45
5 თავი მოზრდილი ხახვი ალყად დაჭრილი მოვშუშოთ ერთ ჭიქა ზეთში, ცალკე ჭურჭელში 1 ჭიქა გატარებული ნიგოზი + 2 თავი ნიორი + 2 ჭიქა ტომატი ან ტომატ პასტა 4 კოვზი გახსნილი წყალში, + ქინძი წვრილად დაჭრილი ან დანაყილი + ნახევარი ჭიქა მაგარი ძმარი + წიწაკა გემოვნებით, აურიეთ კარგად და დაასხით მოშუშულ ხახვში, დაუმატეთ მარილი და 5 წუთი კიდევ ადუღეთ, ძალიან კარგია შემწვარ კარტოფილზე, ლობიოზე და ჭადზე.
ქეთევან ბუცხრიკიძე