EVPATORI Web Resources
გამოკითხვა
მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე
დარეგისტრირებული მომხმარებლები
nino0081
nino131
maizer
დიმიტტი
Kaiadamiani
« კანაპე - ძეხვისა და ყველისგან »
კატეგორია: გურმანიავტორი: admin
თარიღი: 2019-12-24 17:42:47
პური – 2 ნაჭერი, ყველი – 100 გრ., შებოლილი ძეხვი – 100 გრ., კარაქი – 40 გრ., მდოგვი – 1 ჩ.კ., ტკბილი წიწაკით ფარშირებული ზეთისხილი – 8-10 ცალი.
მომზდების წესი:
კარაქში გადაურიეთ მდოგვი და გადაუსვით პურს. ფორმით ამოჭერით მომცრო რგოლები.
ყველი და ძეხვი დაჭერით ნაჭრებად და იგივე ფორმით ამოჭერით რგოლები, ჩაჭერით შუამდე და მიეცით ტომსიკის ფორმა.
შიგნით ჩადეთ ზეთისხილი და დაადეთ კარაქწასმულ პურს, გაამაგრეთ კოქტეილის ჩხირით.
სუფრაზე გატანის წინ დააწყვეთ სალათის ფურცლებზე და გააფორმეთ მწვანილით.