EVPATORI Web Resources
გამოკითხვა
მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე
დარეგისტრირებული მომხმარებლები
maizer
დიმიტტი
Kaiadamiani
Vanga
ადვოკატიი
« ხორციანი ბლინჩიკები »
კატეგორია: გურმანიავტორი: admin
თარიღი: 2015-01-05 16:24:29
ინგრედიენტები:
რძე
500 მლ
გადადუღებული წყალი
500 მლ
კვერცხი
3
ზეთი
4 ს.კ
მარილი
ფქვილი
2 -2.5 ჭიქა
გულსართი:
საქონლის ფარში
500 გ
მოხარშული ბრინჯი
1/2-1 ჭიქა
მარილი და პილპილი
ხმელი ქონდარი
1 ჩ.კ
ქინძი
2-4 ღერი
ნიღრმა თასში მოვათავსოთ ცომისთვის საჭირო ყველა ინგრედიენტი და კარგად ავთქვფოთ, რომ კოშტები არ დარჩეს. გამოვაცხოთ ცხელ ტაფაზე ორივე მხრიდან.
წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ტაფაზე ცოტა ცხიმში. დავამატოთ ფარში, დაფნის ფოთოლი და ვშუშოთ საშუალო ცეცხლზე, თან ხშირად ვურიოთ. ფარში რომ გამოშვებულ წვენს დაიშრობს, მზადაა. დავამატოთ ნიორი, მოხარშული ბრინჯი, მარილი, პილპილი, ხმელი ქონდარი და ცოტა ცოცხალი ქინძი.
გულსართი ჩავუდოთ ბლინებს და გადავახვიოთ. შევწვათ ზეთიან ტაფაში ყველა მხრიდან.ორი
2 კბილი