EVPATORI Web Resources
გამოკითხვა
მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე
დარეგისტრირებული მომხმარებლები
jana
mohi
Ira
TEMO
დიმიტრიდ
ხორცის შემწვარი ბურთულები მაწვნისა და კიტრის სოუსით
ავტორი: admin
გატარებულ ხორცს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, მწვანე ხახვი და რეჰანი, 1 მთლიანი კვერცხი, სუნელები, მარილი და...
ჩანახი - როგორ მოვამზადოთ ჩანახი
ავტორი: admin
ცხვრის დუმა დავჭრათ წვრილად და მოვშუშოთ. ამავე ქონში ცალ-ცალკე შევწვათ მთელ-მთელი...
ყაურმა - როგორ მოვამზადოთ ნამდვილი ყაურმა
ავტორი: admin
ღორის ან საქონლის გულ-ღვიძლი კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ პატარა ზომის ნაჭრებად...
ტუშონკის მომზადება მარტივად და იაფად
ავტორი: admin
კარტოფილი, ხახვი დავჭრათ კუბიკებად, მოვათავსოთ ზეთმოსხმულ ტაფაზე და შევწვათ...
ჯიჯლაყა (ამარანტი) - საკვები რომელსაც ვეღარ ვამჩნევთ და აღარ ვიყენებთ
ავტორი: admin
ჩვენი ბებიები ამ მცენარისგან უგემრიელეს ფხალს ამზადებდნენ, კვებავდნენ შინაურ ფრინველებსა და ცხოველებს, დღეს კი...
სალათი ცეზარი - ძალიან გემრიელია
ავტორი: admin
ანჩუსის პასტა ერთ-ერთი აუცილებელი ინგრედიენტია ცეზარის სოუსის, თუმცა მის გარეშეც გემრიელი გამოგვივა...
ჩასანიშნი: რამდენ ხანს უნდა იხარშოს სხვადასხვა ბურღულეული
ავტორი: lolipop
იმისათვის, რომ ფაფა იდეალური გამოვიდეს, მნიშვნელოვანია ვიცოდეთ, რამდენ ხანს უნდა იხარშოს თითოეული ბურღულეული...
ავტორი: lolipop
მომზადების წესები: გაარჩიეთ მჟაუნა, გარეცხეთ ცივ, გამდინარე წყალში, შემდეგ კი დაჭერით...
მოამზადეთ მექსიკური ენჩილადა ქათმით! მარტივი და გემრიელი სადილი…
ავტორი: admin
მომზადეთ სოუსი: გაფცქვენით ხახვი და ნიორი, წვრილად დაჭერით, შემდეგ მოთუშეთ დაჭრილ წიწაკა ჩილისთან ერთად 5 წუთის განმავლობაში...
ავტორი: Nisa
ბორშის მომზადება შეგიძლიათ როგორც ღორის ნეკნებით, რბილი ხორცით, ასევე...
ჩაქაფული – ვიტამინებით სავსე, არომატული კერძი მთელი ოჯახისთვის
ავტორი: admin
კერძს, უმეტესად, გაზაფხულზე მიირთმევენ, რადგან ცხვრის ან ძროხის ხორცის, ქორფა მწვანილის და ახალი ტყემლის კომბინაციით მზადდება...
ძეხვისა და სტაფილოს უგემრიელესი და უმარტივესი სალათა
ავტორი: Nina
ამ უგემრიელესი სალათის მომზადება სადღესასწაულო დღეებშიც შეგიძლიათ...
მოთუშული ქათამი ესპანურად! გემრიელი და ჯანსაღი
ავტორი: admin
ეს ქათმის კერძი ესპანურია და ბრინჯით, თეთრი ღვინითა და ბოსტნეულის ბულიონით მზადდება...