EVPATORI Web Resources
გამოკითხვა
მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე
დარეგისტრირებული მომხმარებლები
maizer
დიმიტტი
Kaiadamiani
Vanga
ადვოკატიი
« ჭინჭრის პესტო - უგემრიელესი მწვანე სოუსი »
კატეგორია: გურმანიავტორი: Nisa
თარიღი: 2017-05-31 20:06:15
- მოწალული ჭინჭარი - 3 კონა
- კედარის კაკალი ან ნიგოზი - 2-3 მუჭა
- ზეითუნის ზეთი - 5-7 ს/კ
- პარმეზანი, გახეხილი - 4 ს/კ
- მარილი - გემოვნებით
გარეცხილი და მოწალული ჭინჭარი დააბლენდერეთ ზეითუნის ზეთთან ერთად.
დაუმატეთ თხილი, მარილი და პარმეზანი. ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
მიირთვით მაშინვე, ან შეინახეთ ჰერმეტულად დახურულ ქილაში მაცივარში.
გემრიელად მიირთვით!