EVPATORI Web Resources


გამოკითხვა

მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე

დიახ
არა
კარგად იკითხება
ვერ გავიგე
ამორალურია


დარეგისტრირებული მომხმარებლები

Giorgi Uertashvili

დევიდ777

blutuza2007

monoo

taia10






« ჭინჭრის პესტო - უგემრიელესი მწვანე სოუსი »

კატეგორია: გურმანი

ავტორი: Nisa

თარიღი: 2017-05-31 20:06:15

ჭინჭრის პესტო

ჭინჭრის პესტო

  • მოწალული ჭინჭარი - 3 კონა
  • კედარის კაკალი ან ნიგოზი - 2-3 მუჭა
  • ზეითუნის ზეთი - 5-7 ს/კ
  • პარმეზანი, გახეხილი - 4 ს/კ
  • მარილი - გემოვნებით

გარეცხილი და მოწალული ჭინჭარი დააბლენდერეთ ზეითუნის ზეთთან ერთად.

დაუმატეთ თხილი, მარილი და პარმეზანი. ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

მიირთვით მაშინვე, ან შეინახეთ ჰერმეტულად დახურულ ქილაში მაცივარში.

გემრიელად მიირთვით!