EVPATORI Web Resources
გამოკითხვა
მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე
დარეგისტრირებული მომხმარებლები
maizer
დიმიტტი
Kaiadamiani
Vanga
ადვოკატიი
« უგემრიელესი გულიაში ქათმის ფილეთი »
კატეგორია: გურმანიავტორი: admin
თარიღი: 2017-10-03 12:12:18
ინგრედიენტები
- ქათმის ფილე - 500-600 გ
- სტაფილო 1 ცალი
- ნიორი - 1-2 კბილი
- ხახვი - 1-2 ცალი
- ზეთი - 3 ს/კ
- ტომატპასტა - 1 ს/კ
- არაჟანი
- ფქვილი - 1 ს/კ
- წყალი - 1,5 ჭიქა
- დაფნის ფოთოლი - 1-2 ცალი
- მარილი და პილპილი
მომზადების წესი
ქათმის ფილე დაჭერით პატარა ნაჭრებად. გადაიტანეთ გახურებულ ტაფაზე და შეწვით ზეთში.
დაუმატეთ გახეხილი სტაფილო, წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი. აურიეთ და ხრაკეთ 5-7 წუთი. მოუმატეთ ცეცხლს.
დაუმატეთ ხორცს არაჟანი, ტომატპასტა და ფქვილი კარგად აურიეთ და თუშეთ დაახლოებით 5 წუთი.
დაუმატეთ ტაფაში წყალი, მარილი და პილპილი გემოვნებით, აურიეთ და თუშეთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთი. შემდეგ ჩაუმატეთ დაფნის ფოთოლი.
დაუმატეთ გახეხილი სტაფილო, წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი. აურიეთ და ხრაკეთ 5-7 წუთი. მოუმატეთ ცეცხლს.
დაუმატეთ ხორცს არაჟანი, ტომატპასტა და ფქვილი კარგად აურიეთ და თუშეთ დაახლოებით 5 წუთი.
დაუმატეთ ტაფაში წყალი, მარილი და პილპილი გემოვნებით, აურიეთ და თუშეთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთი. შემდეგ ჩაუმატეთ დაფნის ფოთოლი.
იდეალურია პიურესთან ან ბრინჯთან ერთად!
გემრიელად მიირთვით!