EVPATORI Web Resources
გამოკითხვა
მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე
დარეგისტრირებული მომხმარებლები
maizer
დიმიტტი
Kaiadamiani
Vanga
ადვოკატიი
« კანაპე - ძეხვისა და ყველისგან »
კატეგორია: გურმანიავტორი: admin
თარიღი: 2019-12-24 17:42:47
პური – 2 ნაჭერი, ყველი – 100 გრ., შებოლილი ძეხვი – 100 გრ., კარაქი – 40 გრ., მდოგვი – 1 ჩ.კ., ტკბილი წიწაკით ფარშირებული ზეთისხილი – 8-10 ცალი.
მომზდების წესი:
კარაქში გადაურიეთ მდოგვი და გადაუსვით პურს. ფორმით ამოჭერით მომცრო რგოლები.
ყველი და ძეხვი დაჭერით ნაჭრებად და იგივე ფორმით ამოჭერით რგოლები, ჩაჭერით შუამდე და მიეცით ტომსიკის ფორმა.
შიგნით ჩადეთ ზეთისხილი და დაადეთ კარაქწასმულ პურს, გაამაგრეთ კოქტეილის ჩხირით.
სუფრაზე გატანის წინ დააწყვეთ სალათის ფურცლებზე და გააფორმეთ მწვანილით.