EVPATORI Web Resources


გამოკითხვა

მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე

დიახ
არა
კარგად იკითხება
ვერ გავიგე
ამორალურია


დარეგისტრირებული მომხმარებლები

დიმიტტი

Kaiadamiani

Vanga

ადვოკატიი

ადვოკატი




« გრილზე შემწვარი ორაგული მინანქარში »

კატეგორია: გურმანი

ავტორი: admin

თარიღი: 2013-05-25 13:49:03

გრილზე შემწვარი ორაგული მინანქარში
თუ თქვენ გიყვართ თევზი, მაშინ აუცილებლად უნდა გასინჯოთ ორაგული მინანქარში. და თუ ამ პროდუქტის დიდი თაყვანისმცემელი არ ხართ, მაშინ იცოდეთ, რომ ასე მომზადებული ორაგულის გასინჯვის შემდეგ თქვენ ის შეგიყვარდებათ! 
 
თქვენ დაგჭირდებათ:
 
ორაგულის 6 ნაჭერი, თითოეული დაახლოებით 170-180 გრ.
 
მოსართავად: ლიმონის ნაჭრები
 
მინანქრისთვის:
 
1 სუფრის კოვზი თაფლი
 
1 ჩაის კოვზი ტომატის პასტა
 
1 ჩაის კოვზი ხმელი რეჰანი
 
1 ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი
 
პილპილი და მარილი – გემოვნებით
 
მომზადების წესი:
 
მინანქრისთვის ერთმანეთში კარგად აურიეთ ტომატპასტა, რეჰანი და ზეითუნის ზეთი. 
 
გაახურეთ ქურა ან გრილი, ტაფას დააფინეთ ტყვიის ქაღალდი (ფოლგა) და დადეთ მასზე მარილში წინასწარ ამოვლებული თევზი. აცხვეთ 4-4 წუთი თითოეულ მხარეზე. სუფრასთან მიიტანეთ მაშინვე, როგორც კი თევზს ღუმელიდან გამოიღებთ და  მოასხამთ მომზადებულ მინანქარს. ზემოდან მორთეთ ლიმონის ნაჭრებით.