EVPATORI Web Resources


გამოკითხვა

მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე

დიახ
არა
კარგად იკითხება
ვერ გავიგე
ამორალურია


დარეგისტრირებული მომხმარებლები

maizer

დიმიტტი

Kaiadamiani

Vanga

ადვოკატიი




ქათამის ბარკლები ჩერქეზულად - იაფი და უგემრიელესი სადილი!

ავტორი: Nisa

ეს ნოყიერი და არომატული სადილი ქათმის ნაზი ხორცითა და პიკანტური გემოს მქონე სოუსით, თვალის დახამხამებაში გაქრება სუფრიდან.

მაკარონი ქათმის ფილეთი

ავტორი: Demien

მოხარშეთ მაკარონი მარილწყალში. გადაწურეთ. გაფცქვენით და დაჭერით ხახვი, მოხრაკეთ...

ქათმის სალათი სტაფილოთი

ავტორი: admin

ქათმის ხორცი დაჭერით წვრილად, დაუმატეთ გახეხილი სტაფილო მოაყრეთ მარილი...

buttery garlic mushrooms with a flavour twist!

ავტორი: admin

the herb garlic butter sauce is so good, you’ll be serving these mushrooms with everything!

იმერული აჯიკა ნიგვზით და ხახვით

ავტორი: admin

5 თავი მოზრდილი ხახვი ალყად დაჭრილი მოვშუშოთ ერთ ჭიქა ზეთში, ცალკე ჭურჭელში 1 ჭიქა...

ყველის შენახვის სხვადასხვა ხერხი

ავტორი: admin

ზაფხულში იაფად ნაყიდი ყველი რომ ზამთრის გაძვირებამდე გეყოთ, ძალიან კარგად უნდა იცოდეთ შენახვის წესი...

ოსპის სალათა – ჯანსაღი და გემრიელი საკვები

ავტორი: admin

ოსპის რამდენიმე სახეობა არსებობს, წითელი და მწვანე ოსპი მათ შორის ძალიან დიდი განსხვავებაა როგორც გემოს...

შვეიცარიული სალათი - მარტივი და გემრიელი

ავტორი: admin

ტარხუნის ფოთლები – 1 ცალი, საშუალო ზომის 2 ცალი კიტრი, 1 ლიმონის წვენი, საშუალო ზომის 2 ცალი მჟავე კიტრი, კარბონადი – 400 გრ...

სოკოს წვნიანი ნაღებით

ავტორი: admin

გემრიელი წვნიანი სადილისთვის, ეს სულაც არ არის რთული...

წიწაკა ზეთში - ზამთრის უგემრიელესი მწნილი

ავტორი: admin

ინგრედიენტები: წიწაკა 5 კგ, ზეთი 0,5 ლ, ძმარი 1 ლ, შაქარი 1 ჭიქა, მარილი 0,5 ჭიქა, ნიახური 2 კონა...

ხორცის შემწვარი ბურთულები მაწვნისა და კიტრის სოუსით

ავტორი: admin

გატარებულ ხორცს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, მწვანე ხახვი და რეჰანი, 1 მთლიანი კვერცხი, სუნელები, მარილი და...

ჩანახი - როგორ მოვამზადოთ ჩანახი

ავტორი: admin

ცხვრის დუმა დავჭრათ წვრილად და მოვშუშოთ. ამავე ქონში ცალ-ცალკე შევწვათ მთელ-მთელი...

ყაურმა - როგორ მოვამზადოთ ნამდვილი ყაურმა

ავტორი: admin

ღორის ან საქონლის გულ-ღვიძლი კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ პატარა ზომის ნაჭრებად...

ტუშონკის მომზადება მარტივად და იაფად

ავტორი: admin

კარტოფილი, ხახვი დავჭრათ კუბიკებად, მოვათავსოთ ზეთმოსხმულ ტაფაზე და შევწვათ...

ჯიჯლაყა (ამარანტი) - საკვები რომელსაც ვეღარ ვამჩნევთ და აღარ ვიყენებთ

ავტორი: admin

ჩვენი ბებიები ამ მცენარისგან უგემრიელეს ფხალს ამზადებდნენ, კვებავდნენ შინაურ ფრინველებსა და ცხოველებს, დღეს კი...