EVPATORI Web Resources


გამოკითხვა

მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე

დიახ
არა
კარგად იკითხება
ვერ გავიგე
ამორალურია


დარეგისტრირებული მომხმარებლები

დავითი გრატიაშვილი

gagi

ananuri

nikasleep

Giorgi1990






მწვანე გაროხის კრემ-სუპი

ინგრედიენტები: მწვანე გაროხი 500გრ ნაღები 200გრ(10-20-%) კარტოფილი 200გრ ხახვი 100გრ პიტნა 2-3ღერო კარაქი 1ს/კ მარილი გემოვნებთ მომზადების წესი: ხახვი გავასუფთაოთ და წვრილად დავჭრათ. კარტოფილიც გავასუფთაოთ და დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. პიტნის ღეროებს გავაცალოთ ფოთლები და წვრილად დავჭრათ...

ბარდის სუპი / გაროხის სუპი

ავტორი: keke

მომზადების დრო 2სთ 30წთ პორცია:8 ინგრედიენტები: ხმელი გაროხი 250გრ ხახვი 1ც სტაფილო 1ც დაფნის ფოთოლი 1ც პილპილი კამა 1კონა ღორის შებოლილი ხორცი 150გრ ნიორი 1კბილი კარტოფილი 4ც წიწაკის მარცვლები 5ც მარილი

ბოსტნეულის ასორტი ქათმის ფილეთი

ავტორი: keke

ბოსტნეულის ასორტი ქათმის ფილეთი

გროგი / grog

ავტორი: admin

თუკი გროგის წარმოშობას ჩავუღრმავდებით, აღმოვაჩენთ, რომ ეს მაცოცხლებელი სასმელი პირველად მეზღვურებმა მოამზადეს. დაახლოებით, მე–18–ე საუკუნეში

პიცა / pizza

ავტორი: admin

პიცა მრავალნაირი არსებობს, მაგრამ ცომი ძირითადად ერთნაირად მზადდება. პამიდორი და ყველი კი თითქმის ყველა სახეობის პიცის ინგრედიენტებშია

ქათმის სალათი

ავტორი: admin

გემრიელი საგაზაფხულო სალათი

ბეროლუსიური სალათა / Belarus Salad

ავტორი: admin

კიტრი და ბოლოკი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ყველი დავჭრათ პატარა კუბიკებად და შევურიოთ სალათას. დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი კვერცხი, დაჭრილი მწვანილი და ავურიოთ. შემდეგ სალათას ...

როგორ შევწვათ კარტოფილი სწორად

ავტორი: admin

შეუძლებელია, ვინმეს შებრაწული კარტოფილი არ უყვარდეს. იმისათვის, რომ ეს ყველასათვის საყვარელი კერძი უფრო მადისაღმძვრელი იყოს, საჭიროა, სწორად შევწვათ ის...

აზერბაიჯანული ფითი, რომელიც პოპულარული იყო ძველ თბილისში

ავტორი: admin

ფითი აზერბაიჯანული კერძია, რომელიც ცხვრის ხორცით, კარტოფილითა და ბარდით მზადდება.

ღუმელში შემწვარი ხორცი სუნელებით

ავტორი: admin

მომზადების ხანგრძლივობა დამოკიდებულია როგორც ხორცის ხარისხზე, ასევე ჩვენს გემოვნებაზე, რამდენად შემწვარი გვინდა რომ იყოს.

ფენოვანი კუბები ორაგულით

ავტორი: admin

ცომი კარგად შეაწებეთ, ისე, რომ ოთხკუთხედი ნაჭრები გამოვიდეს, ისე, როგორც სურათზეა. თითოეულ ნაჭერს ზევიდან გადაუსვით გათქვეფილი კვერცხი და მოათავსეთ გახურებულ ღუმელში.

სპაგეტი ბეკონითა და კვერცხით

ავტორი: admin

მოხარშული სპაგეტი გადაწურეთ, გადაიტანეთ ტაფაზე, დაასხით კვერცხის, ნაღებისა და ყველის ნარევი და 2 წუთით გააჩერეთ დაბალ ცეცხლზე, ვიდრე სოუსი შესქელდება და კვერცხი მომზადდება. შემდეგ კარგად ამოურიეთ.

სოკოს წვნიანი (სამარხვო)

ავტორი: admin

მომზადებულ წვნიანს დაუმატეთ ხმელი ქინძი (შეგიძლიათ ასევე დაუმატოთ წვრილად დაჭრილი ცოცხალი ქინძიც).

ქათმის მწვადი მანგოთი

ავტორი: admin

ქათმის ხორცისგან მომზადებულ მწვადს პიკანტურ გემოს მისცემს ეგზოტიკური მანგო. მწვადის მოსამზადებლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ ქათმის ნებისმიერი ნაწილი. ამ რეცეპტში ვიყენებთ ქათმის მკერდს. მწვადის მომზადება შეგიძლიათ, როგორც ქურაში, ასევე ნაკვერჩხალზე.

ვაზის ფოთოლში გახვეული სომხური ტოლმა

ავტორი: admin

ტოლმა – სომხური სამზარეულოს ერთ-ერთი ცნობილი კერძია. ტრადიციის მიხედვით, გასათხოვარმა გოგონამ აუცილებლად უნდა იცოდეს ვაზის ფოთლის ტოლმის მომზადება. სომეხი ქალბატონების უმეტესობას ეს კერძი, შეიძლება ითქვას, ვირტუოზულად გამოსდის! ვაზის ფოთლების მომჟავო გემო განუმეორებელ არომატს აძლევს ტოლმას, ხოლო მაწვნის სოუსი კიდევ უფრო გემრიელს ხდის მას!